Nyck De Vries Mercedes F1

De Vries wordt beschouwd als één van de mogelijke vervangers van George Russell indien de jonge Brit de overstap naar Mercedes zou maken. In this Formula E champion Nyck de Vriess name is being thrown around.


Nyck De Vries Ne Fait Pas Une Croix Sur Ses Espoirs De F1 C Copyright Nextgen Auto Com Nyck Vries Fait Croix Espoirs Formule 1 Formule E Formule

De Vries linked up with Mercedes off the back of his.

Nyck de vries mercedes f1. Kortgeleden heeft Mercedes bekendgemaakt eind 2022 uit de Formule E te stappen. Nyck de Vries werd dit jaar wereldkampioen bij het Mercedes-team in de Formule E de elektrische klasse in de autosport. Max Verstappen hoopt volgend jaar met zijn Red Bull eindelijk eens in de buurt van de Mercedes-auto waarin Nyck de Vries vandaag mag rijden te komen.

Nyck de Vries verrast zichzelf tijdens eerste Formule 1-test voor Mercedes. After a successful stint in karting both locally and internationally Nyck made the. Nyck de Vries mag zeer binnenkort namelijk de snelste Formule 1-auto aller tijden de Mercedes W11 aan de tand voelen.

De Fries rijdt voor Mercedes in de Formule E-klasse en krijgt nu als beloning voor zijn goede seizoen zijn F1-debuut. Nyck de Vries is in de geruchtenmolen naar voren. Volgens Williams F1-piloot George Russell verdient Nyck de Vries absoluut een racezitje in de Formule 1.

Lang moest Nyck de Vries erop wachten maar op 25-jarige leeftijd maakte hij zijn Formule 1-debuut. A majority of the teams decisions are reliant on one thing- the Mercedes second seat. Helaas niet genoeg plek voor iedereen.

And if Russell makes the move theres a lot of shuffling sure to take place. Jost Capito gunt George Russell een overstap naar het fabrieksteam van Mercedes. It looks increasingly likely Mercedes junior Russell.

Kijk komt het toch nog goed. In 2021 as De Vries pushes to give himself and Mercedes a first FE world title he also stands alongside Vandoorne as one of their F1 reserve drivers. Williams gunt Russell Mercedes-zitje De Vries weegt zijn woorden.

Woensdag 1 september Russell gunt De Vries F1-debuut. Hij is al simulatorcoureur bij Mercedes en zou door teambaas Toto Wolff steeds meer naar voren worden geschoven mocht er een plek bij Williams vrijkomen. De Nederlander concurreerde in de Formule E met de Mercedes-outfit en won in 2021 voor het eerst de coureurstitel maar hij zou nu goed op weg kunnen zijn naar de Formule 1.

Nog voordat Max Verstappen in de eenzitters was geklommen was het Nyck de Vries die gezien werd als Nederlands beste. Volgens berichten in Italië wil Mercedes het Williams-zitje van George Russell dat eind dit seizoen waarschijnlijk vrijkomt aan hun Formule E-coureur Nyck de Vries geven. Dit zal dinsdag gebeuren tijdens de.

Het aandeel De Vries zit in de lift de F2-kampioen van 2019 veroverde onlangs met Mercedes EQ in Berlijn de titel in Formule E en is sindsdien hot. F1-team Mercedes strikt Nederlander de Vries. Het lijkt er steeds.

Sinds die tijd wordt de naam van De Vries regelmatig in verband gebracht met een overstap naar de Formule 1. According to reports in Italy Mercedes want to give the Williams seat George Russell is set to vacate to their Formula E driver Nyck de Vries. As far as 2022 is concerned giving them that FE title would be a huge statement and surely that should give him the right to.

Kortom alles over Nyck de Vries vind je hier. Het laatste Nyck de Vries nieuws geruchten en aankondigingen. The silly season in F1 is boiling over with anticipation.

Toto Wolff is eager to ensure Formula E champion Nyck de Vries remains part of the Mercedes family if he secures a Formula 1 drive for 2022. Nyck de Vries is a Mercedes-EQ Formula E Team Race Driver and Mercedes-AMG Petronas F1 Team Reserve Driver. Naast Nyck de Vries zal ook Stoffel.

Mercedes Formule E team. Althans dat dacht Mercedes. Power unit Mercedes mogelijk met Bottas en De Vries mee naar Alfa Romeo Donderdag 2 september 1040 21.

Het vertrek van de jonge Brit zou een aardige tik zijn voor Williams maar de Duitser stelt dat Russell klaar is om voor de hoofdprijzen te vechten. Wat het voor De Vries zou betekenen. Nyck de Vries kroonde zich eerder al tot Formule 2-kampioen en dit jaar.

Opmerkelijk genoeg kreeg Latifi wel een racezitje in de Formule 1 bij Williams terwijl Nyck de Vries uiteindelijk onderdak vond bij het Mercedes Formule E-team. In 2019 slaagde Nyck de Vries erin om de Formule 2-titel te veroveren een strijd waarin hij het onder andere haalde van Williams F1-piloot Nicholas Latifi. De Young Driver Test biedt Formule 1-teams de kans om nog één keer te rijden met de huidige auto voordat hij deze winter wordt doorontwikkeld voor het volgende seizoen.

Red Bull Racing hoopt natuurlijk van Max Verstappen de eerste Nederlandse wereldkampioen in de Formule 1 ooit te maken maar de titel van eerste Nederlandse wereldkampioen in de motorsport is naar Nyck de Vries gegaan. De jonge Fries deed dat zeer verdienstelijk door in de Mercedes naar de tweede tijd te rijden. Born in Sneek Netherlands he has achieved success in every racing category he has competed in and is one of his countys brightest young racing stars.

Voorafgaand aan het raceweekend op Zandvoort plaatste de Zilverpijlen een foto van De Vries op Twitter met daarbij de tekst De. Mercedes-baas Toto Wolff wil Nyck de Vries aangesloten houden bij het merk als hij ergens anders een Formule 1-stoeltje bemachtigt. De Vries is van dezelfde generatie als Max Verstappen en werd in 2019 kampioen in de Formule 2 maar wist niet door te stoten naar de F1 al werd hij kort in verband gebracht met wat teams.


Epingle Sur Sports Automobiles


Nyck De Vries Mercedes Benz Eq Eq Silver Arrow 01 Mercedes Benz Benz Mercedes


Ds Techeetah Was Unbeatable In The Formulae Of The Season 2019 2020 Although Mercedes Benz Eq Formula E Team Was Claiming The 2nd P In 2021 Formula E Bmw I Race Cars


Lando Norris Updates On Twitter Daniel Ricciardo Norris F1 Drivers


F2 Gp Russia Nyck De Vries Vince La Feature Race Ed E Campione 2019 Sochi Grand Prix Kampioen


Pin Op Nieuws


Pin On Sports


Pourchaire Becomes First Double Winner Of 2020 One Championship Motorsport Winner


Pin On Formula E Champ 2020


Stoffel Vandoorne Mercedes Benz Formula E Mercedes Benz Sporter


Oreca 07 Gibson Frits Van Eerd Nld Giedo Van Der Garde Nld Nyck De Vries Nld Job Van Uiter Nld Racing Team Nederland Car Guys Racing Team Race Cars


Pascal Wehrlein Formule 1 Grand Prix Van Monaco 2017 Formule 1 Mannenkapsels


Hamilton Relishing New Rivalry With Verstappen After Awesome Hungary Duel Hungarian Grand Prix Rivalry Racing Driver


Pin Op Formule 1


Artstation Art Grand Prix F2 4 Formula 2 Season 2019 3d Model Oleksii Iakymchuk Grand Prix 3d Model Grands


Petronas F1 W10 Eq 3d Model Turbosquid 1380851 Mercedes 3d Model Power Formula


Officieel Nyck De Vries Naar Mercedes Formule E Team Mercedes Mercedes Benz Formule 1


Pin Van Demi Op Nyck De Vries In 2021


Die Formel 1 Frischlinge Max Chilton L Vom Team Marussia Und Giedo Van Der Garde Mit Seinem Caterham Boliden Kommen Sich Beim Formula One F1 Racing Caterham

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel