Nyck De Vries F1

Op het internet regent het reacties en felicitaties voor De Vries. In de elektrische tegenhanger van de Formule 1 - die werd bijgewoond door Toto Wolff - klom Nyck de Vries op van de negende plek naar de.


Xa5ewagky25qpm

Naast Max Verstappen zal volgend jaar Nyck de Vries zijn F1-debuut maken en daarmee krijgt Nederland twee coureurs in de koningsklasse van de autosport.

Nyck de vries f1. Lees het hele artikel. Hij wordt zodoende de teamgenoot van Valtteri Bottas. Nyck de Vries heeft vandaag de wereldtitel in de Formule E veroverd door tijdens de laatste E-Prix van Berlijn als achtste over de finish te komen.

Nyck de Vries wordt volgend jaar de tweede Nederlander in de Formule 1 zo weet GPToday te melden. Mercedes-baas Toto Wolff wil Nyck de Vries aangesloten houden bij het merk als hij ergens anders een Formule 1-stoeltje bemachtigt. As far as 2022 is concerned giving them that FE title would be a huge statement and surely that should give him the right to.

Het lijkt er sterk op dat er in 2022 twee Nederlanders op de grid staan. De geruchtenmolen draait op volle toeren zo vlak voor de zomerstop in de Formule 1. De Fries won in 2019 ook al de Formule 2-titel en werd in 2010 en 2011 wereldkampioen karting.

Die laatste is er in ieder geval van overtuigd dat De Vries een aanwinst zou zijn voor de Formule 1. In de marge van de presentatie van de W12 de bolide voor 2021 heeft Mercedes ook zijn reservecoureurs voor komend seizoen aangekondigd. Nyck de Vries is de nieuwe Formule E-kampioen en daarmee de eerste Nederlandse wereldkampioen in de autosport.

Het aandeel De Vries zit in de lift. De naam van Nyck de Vries wordt al een aantal weken in verband gebracht met een zitje bij Williams indien George Russell daadwerkelijk vertrekt natuurlijk. Deze positie was - na het uitvallen van zijn directe concurrenten - voldoende voor De Vries om de wereldtitel te claimen.

In 2021 as De Vries pushes to give himself and Mercedes a first FE world title he also stands alongside Vandoorne as one of their F1 reserve drivers. Wil Nyck De Vries niet verliezen maar zal F1-kans niet blokkeren. George Russell believes Nyck de Vries deserves to be racing in Formula 1 adding to growing calls for the Formula E world champion to join the grid next year.

Het laatste Nyck de Vries nieuws geruchten en aankondigingen. De kans is namelijk aanwezig dat ook de coureur uit Sneek volgend jaar deel uitmaakt van het Formule 1-veld al hangt dat wel nog af van Alexander Albon en diens kansen bij Williams. Lees het laatste nieuws over Nyck de Vries analyses van experts en bekijk de fotos en videos in hoge resolutie.

17 juni 2020 - Nieuws. Verstappen was niet de enige Nederlander die vrijdag het onderwerp van gesprek was in de Formule 1-paddock. Kampioen in de GP2Formule 2.

Stoffel Vandoorne die sinds 2020 reservecoureur is bij Mercedes behoudt zijn rol. 2 dagen tot groen licht. De Vries reageert hier voor het eerst op.

11 maart 2020 - Aftellen tot Melbourne. Nyck de Vries wordt volgend jaar de tweede Nederlander in de Formule 1 zo weet GPToday te melden. Ook Nyck de Vries wist de tongen behoorlijk los te krijgen in de badplaats.

De Nederlander concurreerde in de Formule E met de Mercedes-outfit en won in 2021 voor het eerst de coureurstitel maar hij zou nu goed. Nyck de Vries die zichzelf onlangs tot wereldkampioen kroonde in de Formule E wordt al enige tijd genoemd als mogelijke opvolger van George Russell bij Williams mocht de coureur uit Kings Lynn na dit seizoen promotie krijgen naar het fabrieksteam van MercedesOok waren er dit jaar lovende woorden van Mercedes-teambaas Toto Wolff voor de 26-jarige rijder uit Sneek die voor het Duitse. Nyck de Vries is in 2021 behalve Formule E-coureur voor Mercedes ook reservecoureur voor het F1-team van het merk met de ster.

De 26-jarige coureur uit Sneek zou vandaag een dag na de Dutch Grand Prix een contract hebben ondertekend bij Alfa Romeo Racing. De Vries reageert op Formule 1-geruchten. Een unicum is dat niet aangezien in het verleden al vaker meerdere landgenoten tegelijk in de F1 actief waren zoals Christijan Albers en Robert.

Nyck is een geweldige vent en de. Nyck de Vries benoemt snelste coureur waar hij ooit tegen geracet heeft. Kortom alles over Nyck de Vries vind je hier.

De 26-jarige coureur uit Sneek zou vandaag een dag na de Dutch Grand Prix een contract hebben ondertekend bij Alfa Romeo Racing. De Vries is nog altijd coureur van Mercedes maar teambaas Toto Wolff zal een F1-stoeltje niet blokkeren zo gaf hij aan in het Formule 1 Café van Ziggo Sport. Dat schrijft het medium na een gesprek met Toto Wolff tijdens de E-Prix van Londen.

Formule E in Chili. Günther snelt in slotronde naar winst De Vries 5de Frijns 15de. Nyck de Vries zijn naam wordt veelvuldig genoemd als opvolger van George Russell bij Williams als de Brit besluit om naar Mercedes te verkassen.

Hij wordt zodoende de. Hij voegde eraan toe dat hij De Vries niet in de weg zou staan als Williams of een ander Formule 1-team hem zou bellen om in een F1-stoeltje plaats te nemen. Hier wil ik slagen.


F2 Gp Russia Nyck De Vries Vince La Feature Race Ed E Campione 2019 Sochi Grand Prix Kampioen


Pin By Louis Dekampjok On Nyck De Vries Richard Mille Motorcycle Jacket Jackets


Our Wsr Fr2 0 Champion Nyck The Vries And His Dams Wsr Car The Fr3 5 Pre Season Testing Wsr Nyck Thevries Champion Dams


Pin By Nienke On F1 Norris F1 Drivers Formula One


Pin By Elise On Nyck De Vries In 2021 Chef Jackets Fashion Racing Drivers


Pin By Eelke De Hoogt On Nyck De Vries Fashion Sweaters Christmas Sweaters


Nyck De Vries Met Max Verstappen Formule 1 Nederland Seizoenen


Nyck De Vries On Twitter Formula 1 F1 Drivers F 1


Nyck De Vries Ne Fait Pas Une Croix Sur Ses Espoirs De F1 C Copyright Nextgen Auto Com Nyck Vries Fait Croix Espoirs Formule 1 Formule E Formule


For Those Who Follow Formula2 Series We Remind That At The Moment Nyck De Vries Driving For Artgrandprix Is The Current F2 C Formula 1 Car Racing Formula 1


Pin Op Formule 1


Pin By Kathryn Bastow On Nyck De Vries Adidas Jacket Athletic Jacket Rain Jacket


Nyck De Vries Mercedes Benz Eq Eq Silver Arrow 01 Mercedes Benz Benz Mercedes


Pin By Viki On Nyck De Vries Richard Mille Mens Sunglasses Men


Ohpxkxzrsrh84m


Officieel Nyck De Vries Naar Mercedes Formule E Team Mercedes Mercedes Benz Formule 1


Pin Op Nieuws


Pin By Maria Aparicio On Cute Lando Norris Formula Racing F1 Motorsport Formula One


Nyck De Vries Autocoureur

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel