Nyck De Vries F1 Test

Bronnen zouden het volgende melden. In Abu Dhabi eindigde de Friese coureur bij zijn debuut in de Mercedes tijdens de eindejaarstest.


The 16 Year Old Max Verstappen Made His Appearance In The Rb7 Today At Rockingham To Prepare For The Vkv Cityrace In Rotterdam Amazing Just 16 Years Old Driv

Hij werd de eerste Nederlandse Formule E-wereldkampioen ooit.

Nyck de vries f1 test. Nyck de Vries fabrieksrijder van Mercedes in de Formule E heeft Formule 1-rookie Nikita Mazepin verdedigd. Nyck de Vries kende een matige tweede E-Prix in Rome vandaag. Lang moest Nyck de Vries erop wachten maar op 25-jarige leeftijd maakte hij zijn Formule 1-debuut.

Namens Red Bull Racing neemt onder andere Sébastien Buemi deel aan de. Maar hij weet niet of het doorgaat en bij welk team liet hij weten bij Ziggo Sport. De 26-jarige coureur uit Sneek zou vandaag een dag na de Dutch Grand Prix een contract hebben ondertekend bij Alfa Romeo Racing.

In 2021 as De Vries pushes to give himself and Mercedes a first FE world title he also stands alongside Vandoorne as one of their F1 reserve drivers. De Vries was a long-serving member of McLarens junior programme but never got the chance to test an F1 car. Naar verluidt heeft hij vanochtend een contract getekend.

Nyck rijdt volgend jaar in de F1 en zal zijn debuut maken. Dat heeft de Duitse constructeur bekendgemaakt. Het worden voor de.

De geruchten dat Nyck de Vries in 2022 als tweede Nederlander in de Formule 1 gaat rijden worden steeds sterker. Nyck de Vries wordt volgend jaar de tweede Nederlander in de Formule 1 zo weet GPToday te melden. Hij wordt geflankeerd door de Belgische Stoffel Vandoorne die in 2017 en 2018 uitkwam voor het team van McLaren in de Formule 1.

George Russell believes Nyck de Vries deserves to be racing in Formula 1 adding to growing calls for the Formula E world champion to join the grid next year. Het eindigde allemaal in de laatste ronde met een driemans-crash. Check out our latest F1 2021 news updates as part of our rolling coverageFOR MORE F1 NEWS AND UPDATES.

Nyck de Vries is vooral vereerd dat zijn naam wordt genoemd als toekomstig coureur in de Formule 1. As far as 2022 is concerned giving them that FE title would be a huge statement and surely that should give him the right to. Naast De Vries krijgt ook zijn Formule E-teamgenoot Stoffel Vandoorne nog eens een kans in een F1-bolide.

Nyck de Vries maakt komende dinsdag tijdens de Young Driver Test in Abu Dhabi zijn Formule 1-debuut met Mercedes. De 26-jarige man uit Sneek is een protegé van Mercedes en is vaak te zien in de pitbox van het Duitse team. Nyck de Vries verrast zichzelf tijdens eerste Formule 1-test voor Mercedes.

De 26-jarige Nyck de Vries maakt komend jaar zijn debuut bij het team van Alfa Romeo naast de vandaag gepresenteerde Valtteri Bottas. Dit jaar kende de Vries een goed jaar. Het lijkt er sterk op dat er in 2022 twee Nederlanders op de grid staan.

Listen to this article. Nyck is geweldig 2026 SINGLE INT Victor Martins wint voor MP Motorsport Formule 3-race op Zandvoort UITSLAG. Als reservecoureur van Mercedes F1 heeft Nyck de Vries natuurlijk zeer korte lijntjes met de kampioensformatie.

Nyck de Vries heeft dinsdag indruk gemaakt bij zijn eerste optreden ooit in een Formule 1-wagen. Nyck de Vries maakt bijvoorbeeld zijn debuut in de Formule 1. Dat doet hij met een indrukwekkende auto want hij zit achter het stuur van de kampioenschap-winnende Mercedes W11.

De Fries test na het laatste F1-weekend tijdens de zogenaamde Young Driver Test. De 21-jarige Mazepin ligt onder vuur van Haas de Formule 1 en de FIA vanwege een video op sociale media waarin hij naar verluidt een vriendin betastte. 2102 F1 Toto Wolff schat kansen Nyck de Vries op F1-stoeltje op 50 procent.

Hij wordt zodoende de. De Formule 2-kampioen van 2019 gaf toe dat er na afloop van de wintertest geen hosanna-stemming heerste in de garage van het Duitse fabrieksteam. De Vries probeerde Sam Bird in te halen maar dat mislukte en het betekende het einde van de race voor beide coureurs.

He joined Mercedes Formula E. Naast Max Verstappen zal volgend jaar Nyck de Vries zijn F1-debuut maken en daarmee krijgt Nederland twee coureurs in de koningsklasse van de autosport. De jonge Fries deed dat zeer verdienstelijk door in de Mercedes naar de tweede tijd te rijden.

Na een tegenvallende kwalificatie ging het tijdens de race niet veel beter voor de Nederlander. Een unicum is dat niet aangezien in het verleden al vaker meerdere landgenoten tegelijk in de F1 actief waren zoals Christijan Albers en Robert. Nyck de Vries stapt dinsdag in Abu Dhabi in een Mercedes voor een F1-test.


Pin Op Nieuws


Pin On F1 And Motogp


Pin Op F1 Nieuws


Our Wsr Fr2 0 Champion Nyck The Vries And His Dams Wsr Car The Fr3 5 Pre Season Testing Wsr Nyck Thevries Champion Dams


Robin Frijns Testing In The Red Bull 2012


Wec In Yeni Ust Sinifi Le Mans Hypercar Olacak F1 Le Mans Formula 1 Leydi


F2 Gp Russia Nyck De Vries Vince La Feature Race Ed E Campione 2019 Sochi Grand Prix Kampioen


Pin Van Demi Op Nyck De Vries In 2021


Oreca 07 Gibson Frits Van Eerd Nld Giedo Van Der Garde Nld Nyck De Vries Nld Job Van Uiter Nld Racing Team Nederland Car Guys Racing Team Race Cars


Pin Op Formule 1


Pin Op Passion For Dutch Motorsport


Officieel Nyck De Vries Naar Mercedes Formule E Team Mercedes Mercedes Benz Formule 1


Pin On F1 Nieuws


Pin Op Nieuws


Nyck De Vries Ne Fait Pas Une Croix Sur Ses Espoirs De F1 C Copyright Nextgen Auto Com Nyck Vries Fait Croix Espoirs Formule 1 Formule E Formule


Unusual F1 On Twitter


Alonso S Championship Winning Renault F1 Car The Good Old Times I Love It


Nyck De Vries Crossing The Finish Line After An Amazing Season 1 More Weekend To Go With The Championship In The Pocket Wsr


Giedo Van Der Garde In The 2014 Sauber F1 Car At The Barcelona Fp1 F1 Vandergarde Sauber Motorsport Car Racing

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel